Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.02.2014., 12:08   #1
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Samsung LE32S86BD štekanje i smrzavanje slike

Znači navedeni TV LCD je u pitanju nema šta nisam isprobao i jedino mi je još ostalo da je do njega naime nekad mi zna štekat slika na kanalima poput history, food, 24kitchen no na hrt kad sam okrenuo ne šteka. Sad ujutro je radio tv nekih 3-4 sata i počeli su problemi. Na ovim stranim kanalima se počela nakon minutu skroz smrzavat slika i kad prebacim kanal i vratim na isti odmrzne se i opet smrzne nakon cca minutu. Probao sam dok se smrzla slika ugasit tv na 2 min i upali na tom istom kanalu kad se smrzlo i kad sam ga upalio slika normalno ide i sad također već radi normalno jedno pola sata, no pitanje je opet vremena valjda kad će se počet dešavat isto ili će samo počet štekat ti strani kanali. Kad štekaju štekaju u nekom razmaku pol minute minutu minutu i pol i to se nekad zna pikselizacija desit, nekad zna baš zaštekat na pol sekunde. Zvao sam tehničare i pratio je tamo u b.netu isti kanal i kad je meni zaštekalo reko je da njemu nije znači tu je neki problem. Također su bili i izmjerili signal i imam više nego idealni signal tako da ni to nije. Sa strujom je sve čini se ok jel sa ničim drugim šta je tu spojeno nemam problema. Ne znam zašto hrt 1 i 2, nova tv ne štekaju nego baš na ovima. Počeo sam sumnjat u TV pošto kad sam ga ugasio dok se smrznulo i upalio sve je normalno opet.

Znači navedeni tv je Samsung LE32S86BD spojen HDMI-om u b.net risiver albis 8100

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 11.02.2014. u 15:59.
Thermaltake je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2014., 12:27   #2
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
jel b-net ide prek antene il preko telef. kabla?
quazar912 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.02.2014., 12:30   #3
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Preko koaksijalca iz ulaza u skretnicu(koja je isto izmjenjena da sumnju uklonim u nju) jer u drugoj sobi imam tv koji je obično spojen samo antena u njega ide i drugi koaksijalac ide u moju sobu na koju je spojena također skretnica preko koje spajam router(data) preko koaksijalca i druga rupa antena(tv) koja ide u risiver. Znači ne nije to IPTV nego hybrid tv.

EDIT:
Bio mi tehničar i ovaj bandridge kabel je u banani bio no i dalje mi šteka znači ništa nisu napravili, kaže da je to globalno kao da svima šteka.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 11.02.2014. u 14:22.
Staro 11.02.2014., 15:29   #4
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Thermaltake Pregled postova
Preko koaksijalca iz ulaza u skretnicu(koja je isto izmjenjena da sumnju uklonim u nju) jer u drugoj sobi imam tv koji je obično spojen samo antena u njega ide i drugi koaksijalac ide u moju sobu na koju je spojena također skretnica preko koje spajam router(data) preko koaksijalca i druga rupa antena(tv) koja ide u risiver. Znači ne nije to IPTV nego hybrid tv.

EDIT:
Bio mi tehničar i ovaj bandridge kabel je u banani bio no i dalje mi šteka znači ništa nisu napravili, kaže da je to globalno kao da svima šteka.
da, baš je dao ispravno objašnjenje - dakle ti plaćaš programe koji u pravilu ne rade kak treba...
quazar912 je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2014., 15:52   #5
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Ma užas eto ne znam mislio sam da mi je televizora izgleda da nije valjda, no još to moram sve ispitat detaljnije malo, al mi se više čini da je ipak nešto sa tim b.net-om, pa ne bi dalje htio raspravljat pošto je off topic.

Ako želiš full story pročitat napisao sam Ovdje

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 11.02.2014. u 15:58.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno