|
![]() |
#1 |
Guest
|
Mrežni interfejs
Drugarica mi je dobila seminarski rad iz inf. na temu "mrežni interfejs". Nema nigdje o tome na internetu, pa ako bi neko mogao, neka napise nesto o tome. Hvala unaprijed! ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Daj mi samo reci definiciju mreznog interfejsa |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#5 |
Guest
|
Interfejs je sta izmedju dva uredjaja na mrezi? |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Onda je mrezni interfejs sve ono sto omogucuje vezu izmedju dva uredjaja na nekoj mrezi. Tj. softverske i hardverske komponente koje ucestvuju u povezivanju. Da li sam dobro shvatio? ![]() Ako bi neko mogao da malo detaljnije objasni, kroz par receniza, bio bih zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Network_interface Mislim da ne može prostije. A na internetu, među svim informacijama, o mrežama ih ima najviše. Samo zato što si ti pros*o da nema na internetu, to ne znači da je stvarno tako, nego da nisi ni pokušao. Čitaj,čitaj, čitaj, i javi se za tjedan-dva, sa konkretnim, hvalevrijednim pitanjem. Živio.
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Nemoj zaboraviti što je Iggy rekao, dva uređaja ili mrežna protokola. Osim toga, interfejsi obično imaju neku vrstu adresa i u pravilu rade na nekom standardiziranom protokolu ovisno o kakvoj vrsti interfejsa se radi.
![]() |
#10 |
Guest
|
Da znam engleski sam bih našao, ali pošto ne znam pitam vas. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |