|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
USB portovi ne rade
Podrav! Nedavno stavio novi hard pa i friška instalacija Win7. Pojavili su mi se problemi sa USB portovima, malu su radili, malo nisu, svaki put neki drugi i tako. Matičnu imam Gigabyte 870A koja ima i 2x USB 3.0 porta, na njihovim stranicama sam pronašao i NEC USB 3.0 Driver koje sam instalirao. To je pomoglo utoliko da ta 2 porta rade, pa sam na njih prispojio tipkovnicu i miša. E sad problem je što ostali 2.0 imaju ovaj problem. Niti jedan ne radi, u Device manageru to izgleda ovako: ![]() Problem se riješi da se svaki od njih sa uskličnikom uninstalla i zatim skenira novi hardver, no to treba napraviti svaki put kad se komp restarta, što ide na živce, pa tražim pomoć kako da to popravim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
- u Biosu USB Controllers, USB Legacy Function, USB Storage Function stavi na Enable - sa supporta prema os - u skini AMD Chipset driver, raspakiraj, među fajlovima nađi gdje je drajver za usb i njega instaliraj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Opcije u biosu su već bile upaljenje, a instaliranje ovih drivera nije uspjelo riješit problem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|