|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
(riješeno) Microsoft Update ili ... pomoć
Stalno mi je u task manageru aktivan microsoft update satima, 19% CPU i 40mb memorije, a čuje se i hdd kako šrota a bogme i ventilator. Windows update sam isključio nakon što sam napravio update, spybot nije našao ništa, malwarebyte nađe msunet.exe i kaže da će delete ali ništa, eset smart 7 šuti (sve friško updatatano) Windoze su 8.1 pro i do jučer ove pojave nije bilo.Google šuti ili neznam postaviti pitanje. C:\Users\****\AppData\Roaming\Microsoft\msunet.exe Kako ovo riješiti, pomoćć! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
cim ti je u korisnickoj mapi (User\tvoje_ime) znaci da je "lokalni" a ne "sistemski" proces = najvjerovatnije nametnik ako ga malwarebytes nece maknut, makni ga rucno ak nejde rucno skini Unlocker, desni klik na to sranje i Unlock pa delete ako nece ni tako onda bootaj preko nekog PE "rescue disc-a" ili ERD commandera pa brisi od tamo
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Mogao sam ga blokirati preko Local security policy, malwarebytes ga ni u safe modu nije mogao obrisati - kaže da može, označim, kao obriše ga ali eto ga ponovo nakon restarta. E onda sam ga stopirao u procesima i ručno obrisao u C:\Users\****\AppData\Roaming\Microsoft\msunet.exe i u System32 je bio msunet.exe. Sad ga više nema ali zanima me koji je to vrag bio, google nezna, našao na stranici drweb-neki antivirusni prog gdje kaže da je trojanac. Evo moje iskustvo ako nekome još zatreba. Hvala HumWeed na pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
nametnik ![]() lako se oni pokupe bez korisnikove svijesti dobijes ih najlakse preko Java ili flash appleta/plugina takodjer neki znaju iskoristit .net/silverlight za isto (iako rjetko) takodje ih mozes dobit kad instaliras neki free software pa u installeru ubace neko sranje kao sto je nekoc bio onaj Ask toolbar u svakom slucaju uvjek provjeri sumljive procese u task manageru i dali firewall propusta isto takodje kad ti smrdi nesto podgledaj u start-up dali se nesto nakeljilo
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Mislim da sam ja bio brzoplet - kad vraćam film unazad sjećam se da je eset vikao nekog vraga, a ja umjesto da čitam, samo klik na no action. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|