|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
(riješeno) Windows 7 64bit frezze
Ovako imam laptop Asus X5DAB gdje sve fercera normalno u Safe mod-u, cim predjem u Normal usage, laptop fercera dobro 2-3minuta. Nakon toga steka i smrzaje se non stop. Temperature oke (s obzirom na model poznat je za bolje zagrijavanje). Mem test odradjen, mijenjao module. HDD disk check odradjen takodjer uredno. Neko prijedlog? ![]() Takodjer radio restore, ciscenje MalwareBytes, AVG odradio svoje. Uninstall zadnje instalirane programe. Zadnje izmijenjeno od: seno. 28.04.2013. u 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Image postojeće instalacije windowsa (ako imaš nešto u trenutnoj instalaciji) i reinstall? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ocito imas nekakve gamadi u windowsima, Avg i Malwarebytes ocito nisu dovoljni za ciscenje. Provuci Combofix, prethodno ugasi av, pa da vidimo.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Recovery puko i sve 5, preskenirao sam i CF ista situacija. Citao sam po netu da ima neki "famozni" update koji sve skuri (od MS-a), puno naroda bilo zateceno sa istim problemom izlaz "reinstall" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|