|
![]() |
#1 |
OP
Datum registracije: Feb 2013
|
(riješeno) No signal na monitoru (duga prica)
Bok! Imam cudan problem Komp mi je normalno radio,ostavio sam ga upaljenog,dodem doma,kad ono no signal. Restartam,ista prica. Google-am sta bi mogao biti problem (provjerio kablove,izvadio/vratio sam rame,bios bateriju/graficku,resetirao bios- fork s 12,na 23 i natrag), nakon toga je usao u windowse na minutu,dvije i ugasio se.. Pretpostavio sam da je napajanje,otisao kupiti novo (lc power 500w,znam,smece,ali takav mi je i ostatak konfe),spojim ja to i nista,opet no signal. Maticna je asrock pci express raid - tocan model ne znam bez pristupa kompu (imam 20 + 4 pina ,staro napajanje je radilo s 24,novo samo s 20? Ne znam zasto) Probao sam piknuti napajanje kod buraza,isto no signal.. (inace mu komp,s njegovim napajanjem, normalno radi) Dobijam dojam da sam nest krivo spojio (iako sumnjam),ili je problem negdje drugdje (sta je opet cudno,s obzir da sam sa starim napajanjem usao u winse,dok s novim nista..) G -zaboravio sam napomenuti da kad prebacim prekidac s off na on (na napajanju),komp se automatski pali,bez pritiskanja na gumb kucista : o p.s. noob sam za kompove,sorry unaprijed! Pomagajte Hvala unaprijed! edit - link na napajanje http://www.links.hr/?naziv=napajanje...kl=052.740.029 Admini,maknite ako je zabranjeno postanje proizvoda Zadnje izmijenjeno od: trebampomoc. 07.02.2013. u 00:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Popuni Moj komp ili navedi ovdje punu konfiguraciju. Pozovi nekog tko ima više iskustva u detektiranju problema. Time šta se komp sam pali bez tpkala ti ukazuje da nešto neštima, može svašta biti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
OP
Datum registracije: Feb 2013
|
otisla maticna,kondenzatori se napuhnuli,adio mare izgleda da idem na pf konfiguracije xd |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|