|
![]() |
#1 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Četiri beepa sa MSI Z68 G3
Kupio sam od Gilberta novu ploču MSi Z68 G3 Sada mi je stigao novi CPu I5 3550 Ivy Bridge i ploča javlja 4 beepa i stalno u krug se resetira. Prema specifikacijama ploča podržava procesor. 4 beepa znače da je ploča loša, ali može značiti i nepodržavanje cpu. Kako da stavim novi bios kada nemam drugi cpu. Je li u tome stvar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Vjerojatno trebas flash biosa. Treba ti netko sa Sandy bridge procom i udri. Ja sam danas sebi ubacio cpu i mb pod "Moj komp", ali ni nebi mogao pomoc. Imas verziju biosa na maloj etiketi ispod sata portova?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ploča boota sa celeronom gore. Dakle nije do ploče, sada nadam se da će biti puna podrška čipseta za novu seriju procesora. Nisam mogao updejtat preko msi M-update iz biosa. Na netu nemaju verziju biosa za to. Tako da se sada instaliraju windowsi i bude preko winsa updejt i onda tek novi procesor. Ajme nisam očekivao toliko komplikacija! Zadnje izmijenjeno od: Mortal. 03.10.2012. u 10:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
Tek od 7750vC0.zip biosa, imaš podršku za Ivy Bridge 22nm, flešaj i obavezno poslije toga clear cmos. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|