|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
(riješeno) Restartanje pri pokretanju PC-a
Računalo mi se restarta i po nekoliko puta ako ga upalim nakon nekoliko sati što je ugašen. Ako ga upalim "toplog", tj ako je bio radio prije nekoliko minuta, tada se sve normalno pokrene. U čemu može biti problem? Napajanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Xulos :)
|
Cold boot problem. Dali si u zadnje vrijeme mjenjao koju komponentu. Moze biti dosta razloga. Probaj prefleshat bios ako mozes na najnoviji, zatim provjeri napajanje i javi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Graficku mijanjao prije par mjeseci, ima povremeno artefakte, ali jako rijetko. Napajanje mi uvijek zuji dok je hladno, al ne ventilator nego nešto u njemu, valjda zavojnice, ali jako glasno to ronda. Ići ću prvo napajanje provjeriti. Zadnje izmijenjeno od: defs. 07.02.2012. u 17:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
dali mozda imas kakav OC ukljucen?
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
O kojem računalu se ovdje razgovara? Od kojih komponenata se sastoji? Provjeri da kondenzatori nisu napuhnuti (u napajanju i na ploči). Kako dijagnosticirati kvar? Programi za testiranje komponenata |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Piše mi lijevo sastrane konfiguracija. Riješeno, napajanje je bilo krivo. Zadnje izmijenjeno od: nino. 09.02.2012. u 11:44. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|