|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Promjena OS-a za igre....
Dakle, dosad vrtio XP za igre... zad je nesto poceo srat pa bi to sve jednostavno prebacio na sedmicu.... pitanje je jednostavno... od dolje navedenih, koja ce mi radit na sedmici probleme? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Od ovih svih igara, jedino što nemam instalirano na W7 x64 su Max Payne 1 i 2, te Surmovik. Sve ostalo ili imam ili sam imao na W7 x64 i sve je radilo bez greške. Pogotovo STALKER-i i COD-ovi. njima je još lljepše na W7 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Znam da Max Payne jedinica ima problema sa zvukom na visti/sedmici (postoji rješenje), dvojka radi ok. Ostale jednostavno isprobaš pa vidiš, ionako si već instalirao sedmicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
I hate mondays..........
|
u dual-bootu sam trenutno.... moram sedmicu isto reinstalirat.... preparticionirat disk, napravit backup, svasta nesto... ma probacu pa kud puklo... btw, jel ja mogu za exe od igre (recimo Max payne) u sedmici stavit da se pokrece u compatibility modu, a svejedno igru pokretat iz steam launchera? hoce li taj compatibility ostat memoriran? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
I hate mondays..........
|
a dobro, za tih par starijih kaj imam se budem pomucio malo... a mogu i virtualku dignut, ima dosta rama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
I hate mondays..........
|
probacu napravit taj upgrade, da vidimo hoce li sve raditi... no, 2 pitanja... Pretpostavljam da ce biti problema upgradeati na W7x64 obzirom da su XP 32-bitni? mozda bolje da idem na 32-bitnu sedmicu? napravicu za svaki slucaj backup steam igara kroz sami steam. ako nesto pukne, jel moguce restorat to u sedmici ako je backup napravljen u XP-u? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
I hate mondays..........
|
evo to sam i napravio... sam sam backupirao steam igre i restorao ih.... sve zasasd radi kako treba... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|