|
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Re: Virtualna memorija
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
n00b wannabe l33t OCer... : nono : U vezi prvog pitanja, nekon 27 sekundi na googlu ( mjerio sam), našao sam ovo : Finally, the temptation is always great when you have a RAM packed machine to totally eliminate the page file. Don't do it. By design, some components in Windows XP require the presence of a page file, even if they never use it for its intended purpose. You'll likely receive out of memory type errors if you eliminate all page files. Feel free to set the page file to the required minimum (2MB) if you have sufficient RAM, secure in the knowledge that XP won't access the page file unless it's absolutely needed, but again - don't eliminate it totally. Link : http://www.theeldergeek.com/paging_file.htm Druga stvar : Nisu ti dovoljne performanse? Staviti još RAM-a? Gdje to, ako smijem pitati? Imaš DFi s754 sa nForce3 čipsetom i 3 memorijska utora. Dva su popunjena, a kad bi negdje našao jedan komad iste takve memorije (što živo sumnjam jer se prodaje u parovima), morao bi isključiti CPC (ili 1T timing), što je na A64 platformi smrt za performanse. Ajd, ubuduće koristi google i malo više čitaj. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ma jel... a ti si se rodio i sve si znao ?? unatoč ovom-onom ja sam već to isključio, nita se nije dogodilo ali me samo zanimalo mišljenje drugih glede dotične teme. Šta ćeš, volim experimentirati sa svime. jebote, kad se sjetim koliko sam puta sjebo win samo zbog kojekakih kenjaža u win...looool |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
n00b...ja sam već naučio koristiti google, a ti? Ako si već isključio, nije se ništa dogodilo, da li si vidio neki porast performansi? Sjebao si Windowse? Kako? |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Virtualna mema se nikad ne gasi ![]() Pošto imaš gigu rama stavi 512MB virtualne meme ![]() Usotalom da ne blebetam previše ![]() pročitaj slijedeće: http://free-vt.htnet.hr/sergio/winxp.../virtualna.htm P.s:Vex vrati nam se na http://www.ocklub.net/ ,otvorili smo site jučer ![]() Pozdrav!
Bez reklama u sigu. Zadnje izmijenjeno od: Srecko_83. 21.05.2005. u 09:58. |
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Vex koj si ti n00b. A primječujem da svi koji imaju OCklub u sigu nisu daleko od tebe ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
oc_klub? :clap: n00b HQ :P imam vam slogan "n00b si a oces ispast pametan? OC_klub - sekta n00bova!"
#10 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Dosta! Svi ste skupa ovdje n00b, pa vas trpim.
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ja sa n00b i ponosan sam! priznam, pola stvari nemam pojma! imam 15 godina i nemislim da sam popio pamet svijeta!
#12 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Eto ja imam mali swapić na C particiji (128mb) i jedan malo veći (640Mb mislim) na drugom disku i windozi leeete, kao i učitavanje svega i svačega, naravno treba napravit i defrag tu i tamo...
#13 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Da ovo je stvarno lijepo ![]() NApravi ti onako kako tamo piše,još bi bilo najbolje da swap staviš na posebnu particiju ili na početak diska, na posebnu particiju ga stavi jer se dsik fragmentira,p tako i usporava, ali kod gige rama, ti ga OS i neće puno koristit, ali bez njega ne možeš kao što je već neko reko ![]()
#14 |
Premium
|
@ flex , trek itd Očigledno je vaše znanje glede spomenute teme, ako znate samo link pokazati. znači ja sam po tome noob jer ne znam za taj link ?? -nemam ja vremena za rasipanje po guglu, jer zato i služi ovaj forum, ako nešto ne znaš da pitaš. svi se neki uobrazili , gugla, ovo-ono. ako nećeš reći onda šuti, niko te ni ne pita, naći će se neko uvijek zato ne serite i ako nemate što pametno reći onda bolje šutite :mad: : finger : -da ovaj forum vidi neko od ekipe izvana, smijali bi se do besvjesti zbog više razloga Zadnje izmijenjeno od: vex. 22.05.2005. u 12:19. |
![]() |
![]() |
#15 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Gle nije Flex nego je Fleks za početak. Ak ti naše primitivno nepismeno društvo ne paše odi u Beč kod srečka (brudale) i nemaš uopče problema. I neznam kaj uopče radiš na PCeXu kad imaš OCKLUB. |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
whatever...pa sigurno nisam tu zbog tebe, balavče...zasad si samo ti primitivac kojeg ja vidim ovdje...a dosta dugo sam tu A koje forume će ja posjećivati to je moj problem, nemoj mislit da je ovdje napisana sva pamet ovog svijeta... nisam ni ja tebi rekao da si glupi noob jer ne znaš napraviti 5v mod za ventilator, hahaha ako se to uopće može nazvati mod Zadnje izmijenjeno od: vex. 22.05.2005. u 16:54. |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Dajem potpis Mentalu. Ova tema nema svrhe. @oni_koji_se_svađaju_tko_je_n00b_a_tko_ne: vex vas je samo nešt pitao, ne moraš ga odmah vrijeđati (Sky). Kad si ti takav profić (SKY) ajd se registriraj u OCClub pa da tamo ne budu same "brudale ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#23 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Svim svađalicama dajem dva žuta kartona. To znači da i najmanji prekršaj vuče za sobom prisilno hlađenje. Sebi dajem žuti karton što sam takvu raspravu dozvolio. Kraj je mjeseca i to je doba kada sam brz na okidači, tako da se pripazite.
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|