|
![]() |
#1 |
MPower
Datum registracije: Nov 2008
|
Problem: Nakon instalacije windowsa particija se sama obriše
Bok. Problem je sljedeći neznam jel sofrverski ili hardwerski, znači neki dan ja na kompu, po netu i to i samo odjednom restart kompa. Ja ono mislim možda se bu restartao samo, kad ono restartanje u nedogled ide. Niš ja cd od winsa nutra, normalno sve hoću formatirati dođe do 2% i tak stoji 30min. Niš ja iznova, sad stavim quick format, formatira se i instaliraju winsi. U pitanju Win XP. Niš oni se instaliraju ja sretan, kad ono taman se upale i bum opet restart. Idem ja opet instal win kad ono vidim izbrisana particija od windowsa. Probam još jednom opet isto. Stavim Hard na drugi komp. I sve radi kopiram deletam, instaliravam sve na njega. E da jedino nisam pogledao za bad sectore.. Koji program mi preporučujete? I neznam jel tko imao takav problem, da probam riješiti jer mi komp treba. Hvala. Konfiguracija nije pod moj komp. Intel Celeron 2.5GHz 512MB RAM Hard WD 80GB ATA Napajanje no name Matična ASRock Zadnje izmijenjeno od: razor_061. 30.12.2010. u 11:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
HD Tune, HDD regenerator...i još puno alata na Hiren's-u |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Zamijeni kabel i connector na ploci.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
ne znam jel će ti pomoći imao sam sličan problem, instaliram windows i tamo se quick format disk. sve se normalno instalira i uđe u xp no tamo su mi bile samo imena ostalih particija ali nije se ništa moglo, morao sam ponovno normalno formatirati diskove i nakon toga je sve bilo u redu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Bez obzira na to sta ti SMART govori, iskopiraj podatke i probaj zamjeniti connector/kabel na ploci. Cisto da budes siguran, a nakon toga i sam disk istestiras sa alatom od proizvodjaca (Hirens).. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|