|
![]() |
#1 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Problemi po cooleru.........
ARCTIC COOLING, Copper Silent 2 TC rev. 2.0, SE naime to je moj cooler... ![]() sa ovime su sigu temp mi u idleu 56 °C, al mi se zato neće povisit osim ak radi na full loadu neko vrijeme... on ima onaj k za temp u rebrima, nema potenciometra... dal i kako ja mogu skemijat da mi radi na max brzini (2800RPM) u idleu??? kaj bi se dogodilo kad bi odrezao tu žicu za temp??? uz ovo ak neko zna... koji cooler da nije skup (max 150 kn) bi bio za moj komp?? fala
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
THERMALTAKE Volcano Silent Boost (socket A) 142KN u HG-Šrotu!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
povećaj si propuh u kučištu ![]() imam isti cooler ko ti i temp na max loadu mi je 45 C, s time da mi je još proc na 1.8 v i 1820 mhz ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja ti imam isti cooler na 3200+ procesoru. Zadovoljan sam s njim, nije bas da hladi, al ak napravis to sta ti je sam fisher reko temperatura ce ti past. Meni je bila oko 60, a dok sam stavio dva ventilatora, pala je na oko 55 na full, i oko 40 na idle. Ta dva ventilatora su ti investicija od oko 150 kn, ak uzimas neke kvalitetnije, a taj propuh ti hladi sve komponente u racunalu, tak da ti je bolje kupit njih nego novi cooler. Nek me neko ispravi ak sam u krivu.:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |