|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Aj vi znalci meni lijepo objasnite, molim vas, kakava je to fora s Pentiumom M?? Ja ne kontam stvarno... Neki ga usporedjuju s A64 FX55 :confused: Po cemu je on tako dobar i to sve, pa nie valjd bolji od FX-a? Ili je, al samo u igrama?? Eo recimo da je kod nas nabavljiva maticna za M (desktop), jel se to isplati uzet?? Za koje svrhe? help, mayday, mayday... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
ajde ljudovi, pomagajte... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
najbrži je, najljepši je, malo se grije i ide ko gluha svinja ... i BTW intel je ![]()
![]() |
#5 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
to je Intel-ov procesor koji rade ljudi vjerojatno iz posebnog?? "mobile" departmenta tako da ga rade za drugaciju namjenu(mobilne platforme, laptopi i slicno) nego sto je to P4(desktop) i XEON(serveri) ali buduci da Pentium M (Dothan, procesor u centrino platformama) sve zivo razvaljuje uzduz i popreko, vrlo je vjerojatno da ce se pojaviti i na desktopu... isto kao sto jedan P3 Tualatin @ 1,4GHz ODVALI P4 @ 2,0GHz ili recimo Bartona @ 1,8GHz ne govorimo o rezultatima sa ukljucenim posebnim SSE i 3dNow instrukcijama, vec samo cista sirova procesorska snaga... kao sto je Tualatin hladan, tako se i Pentium M smrzava, cekajte dok krene era overclocka Pentiuma M, mislim sta treba reci o ultra brzom procesoru koji overclockan JEDVA dosegne 46C www.tualatin.de pogledajte na forumu sta radi 1,4@1,743GHz Tualatin (sa 512kb L2 cachea), POJEDE jednog malog Bartona na 2,5GHz a uzmimo u obzir da je Barton novija generacija procesora, koji radi na vecem taktu itd...
![]() |
#6 | |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
živio ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
me too isto
Datum registracije: Jan 2005
|
dothan ![]() biti ce to zanimljiva bitka meni se sviđa onih 2Mb L2,još da intel izbaci dothana na FSB800 i DC podršku |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
znate onaj asusov adapter sa socketa 479 na 478? može li se to nabavit u hr? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |