|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
WRT320N (DD-WRT) i Tenda A3 kao repeater [56K warning]
Vidim da je sličnih tema o podešavanju repeatera bilo već podosta puta, ali nažalost, niti jedna mi nije pomogla tako da evo još jedne. ![]() Trenutna situacija je da Linksys WRT320N koristim kao glavni router te je on kao takav spojen na ADSL modem. Kako živim u trokatnici, a Linksys se nalazi u prizemlju gornji katovi slabo dobivaju signal (premještanje routera nije moguće) te sam dokupio Tenda A3 router u svrhu repeatanja signala. Uz svakojako igranje s postavkama oba routera nisam uspio osposobiti da repeatanje radi kako spada tj. ne mogu podesiti Tendu da se spoji na internet dok mreža radi uredno. Slijede screenshotovi: Linksys WRT320N ![]() ![]() ![]() Tenda A3 ![]() ![]() ![]() Ako mi netko može ukazati na neki propust koji radim bio bih zahvalan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Tom kinezu je support u komi, ne radi link za dl. user manuala. Po info sa neta taj uređaj ima samo AP i WDS modove rada, a to znači: 1 - prebaci ga u wds mod rada 2 - na glavnom routeru trebaš wireless zaštitu "spustiti" na WEP tip jer wds radi sa tim tipom zaštite 3 - wds treba uključiti i u glavnom routeru 4 - kod wds - a je propusnost pola od mogućeg Ukratko, zeznio si se, vrati taj uređaj i zamjeni ga sa AP - om koji ima Universal Repeter mod rada, npr. Edimax EW-7228APn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Hvala na informacijama! Tako sam si nekaj i mislio. Nikaj, vraćam ga Kinezu natrag. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|