|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
USB stick od 64 GB riknuo - zašto?
Imam problem jer sam stick posudio od frendice i htio bih više znati o razlogu. Sony Vaio g4 GB 1.disk prvo nije pokazivao znakove da se moze spremiti vise od 3-4 gb - dakle FAT 2. doma sam ga uštekao i prvo ga nije prepoznavao ( pokazuje 0 kB), a onda je 3. kopiram ja neke podatke,ali javi grešku 4. formatiram na NTFS (Windows 7) i sve pet - pokazuje 68 i nešto GB 5. odjedanput opet ne radi - 0 kB 6. internet search - čitam o fake usb-ovima i programima 7. ChipGenious za VID i PID, Ameco software (ne reagira), HP USB Disk Storage Format Tool, Hirens BootCD svi partition toolo-ovi, dos prompt - ništa ne želi formatirat i jedino pokazuje da ima 8 MB koji su očigledno write protected, inače Properties 0kB used 0kB free. ![]() A) Da li je moguće da formatiranje na NTFS uništi stick? B) jeli moguće iz ovog gore zaključiti da je fake ( flashani software da pokazuje 64 GB a nije) iako mi je nakon formatiranja prvo pokazao 68 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Smijem pitat gdje je kupila stick? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Gle, stick je fake iz cega proizlazi da je ujedno i smece i da ce kad-tad crknuti. Nemoj se puno zamarat s time jer ga osposobiti neces. Kupi frendici novi stick i dovidjenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|