|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
(riješeno) Problem s matičnom Asus M2N-SLI
Pozdrav. Ovak , danas sam stavljao zvucnu karticu u komp i komp se upalio ali nije prepoznao zvucnu karticu i odjednom se zamrznuo i moro sam komp ugasit na prekidac, i sada kada pokusam upalit svi se ventovi vrte i sam tak stoji ali nema slike na ekranu, probao sam clear cmos, rame druge, grafa je uredu, napajanje probao drugo ista stvar i sad da li je maticna crkla ili je pak nesto drugo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
|
pa jesi izvadio zvucnu pa pokusao upaliti komp? mislim, necu reci da je riknula ploca, ali postoji mogucnost da je nekako preko pci-ja dobila po njonji (jer je svasta moguce). ali opet, ako ne trza ni nakon restarta biosa, i ako je zvucna vani.......... eventualno bi provjerio sa drugim napajanjem (long shot, ali nista ne kosta pokusati). u suprotnom bit ce da je ploca odapela na zaista bizaran nacin.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Može biti da je statični elektricitet zeznuo nešta na ploči. Ako si sve isprobao nema druge... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Koliko vidim stvarno si sve drugo isprobao i jedino još matična tu strši kao sumnjivac. Možeš eventualno još pokušati sve rastaviti i posložiti nanovo ali mislim da ne preostaje ništa drugo nego pravac servis, imaš garanciju na mbo još nadam se ![]()
![]() |
#7 |
Banned
|
Mali bump na temu. Danas sam nes bas naisao na tu plocu i reko idem je probat jos jednom upalit, a ako nece ravno u smece i stavim j svoj X4 620, 2gb kingmaxa i HD4730 i za cudo ploca upali iz prve i skuzio sam da je bios bio corruptan, ubacim ja disketu i flesham bios i sad nece da upali bas svaki put sto je vjerojatno krivica procesora zato jer nije podrzan na cpu listi, pa moram posudit stariji proc neki da testiram plocu i ispravnost ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|