|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Nema slike
Ukratko - komp mi se najednom zamrznuo i resetiro se, nakon toga se text na boot screenu samo djelomično vidi i stalno trepti slika, tako sve dok se ne pojavi windows logo, nakon toga monitor ode u sleep mod i ne može se natjerat da pokaže desktop. (monitor samsung 930bf sam testiro i s njim je sve u redu) Ja sumnjam na grafičku, ali nisam siguran jer pretpostavljam da je crkla, ne bi se onda ništa vidjelo. Ima li neko kakvu ideju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
A da pročitaš pravila podforuma i navedeš detaljno o kojoj se konfi radi? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
monitor ukopčan ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Zaboravio sam upisat u moj konf, matična je gygabyte K8NF-9, grafička GF 7600 GS PCI-E, proc Athlon 64 3000+. Safe mod nema šanse pokrenut. U bios mogu uć bez problema sa delete, čak i u boot menu s f12, ali na f8 ne reagira uopće. Nakon što sam par puta gasio komp sam mi se pojavi izbornik za safe mod, ali tada ne reagira uopće na tipkovnicu, gore, dole, enter - ništa. Sad sam tek zbunjen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ali nisam uspio detektirat u čemu je problem. Je li vjerojatnije da je pošla grafička ili nešto na matičnoj? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
hm, ne znam.. da probaš iz safe moda deinstalirati drivere od grafičke pa onda (probati) ući u win pa vidjeti jel radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Počisti drivere od grafe u safe modu driver cleanerom ili driver sweeperom pa onda pokušaj ući normalno u Windowse.
![]() |
#9 |
Registered User
|
Napravio sam format diska i reinstaliro windowse i moglo mi je pokazat desktop bez ulaska u safe mod, ali slika je bila loša sa nekakvim crtama po ekranu. Onda sam instaliro drivere i kad sam grafičku instaliro otišo mi je monitor u sleep mod. A ništa, pričekat ću dok ne nabavim kakvu grafulju da je upiknem i vidim na čemu sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
vjeroajtno memorija na grafičkoj...vjerojatno će sve proraditi sa drugom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Yep, konačan odgovor - grafička, ušteko sam GF 9600gt i zasad se ne buni... Hvala svima na pomoći. Cheers! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|