|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
POMOC! Kupujem novo racunalo A64???
Stvari stoje ovako, oganicen sam(nazalost) kucnim budzetom roditelja i kupujem novu konf. Poanta je u tome da kumljeno racunalo mora izdrzati jedno 2-3 godine. Odlucio sam se na Athlon64. Moje pitanje je da li se isplati kupiti s939(npr. Abit AV8) bez podrske za PCIX ili da bolje pricekam da se stanje s novim(nforce4 ili K8T890) stabilizira. Graficka koja bi isla unutra je 6600gt(u slucaju nforce3 ili k8t800 AGP inacica naravno). E sad, hoce li ta graficka moci zadovoljavati moje potrebe(Gledanje DVD-a, Divix-a,igranje odnosno ono cime se prosjecni kucni korisnik bavi) u te sljedece tri godine s obzirom da bi novo racunalo mogao kupiti tek u tom periodu(koristim Windowse), a i mali osvrt na nadolazece Win64 ne bi bio naodmet.(Ako kupim neki jeftinijei proc hocu li gubiti na preformansama kod ti Win64 i buducim aplikacijama). Zanm da je pitanje poduze, ali sam htio podrobnije objasniti situaciju. Hvala na buducim odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
cekaj nForce 4, graficka ta je super, a cekaj zato, jer ako kupis 754ili939 bez PCX kasnije neces moc nadogradit nikakvu grafu, znaci 939+nForce4+PCI-X ok! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
da dobro ti je rekao : http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=...eluxe&langs=01 evo ti tu maticnu i bolje uzmi socket 939 vec sada ti je 3500+ 2000 kuna
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ma gledaj nemora bit SLi kompatibilna, samo da ima pci-x jer ionako neces kupit dvije grafe, iz razloga sto ti netrebaju! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|