|
![]() |
#1 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Problem sa internetom
Pozdrav svima! Za početak da kažem da sam se dvoumio di da strpam ovu temu.unaprijed se ispričavam ako postoji slična tema.tražio sam ali nisam ništa našao.stoga slijedi pitanje. Imam ZyXel P660-HW- (mislim da je D3). Problem je slijedeći. Danas cijeli dan mi veza puca, otprilike svakih 15 minuta, i kad se uspostavi, download nije veći od pola megabita, a upload je normalan. iz potpisa možete vidjet ko je provider i koja bi brzina trebala biti.imao sam prije dvaput istih problem ali kad bi resetirao ruter sve bi bilo normalno.ali sada to ne pomaže.jel problem (možda) T-Com ili dotično router?zvao sam službu za korisnike.naravno oni su me preusmjerili nekim kretenima koji niš neznaju objasnit
![]() |
#2 |
ЬГΛY.Z0ИЗ
Datum registracije: Jul 2006
|
normalna pojava primjetit cu u zadnje vrijeme, mislim da je jedini lijek nazvati sluzbu, i poceti se derati i psovati
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bazinga
|
pričekat ću do ponedjeljka.ionak vjerojatno sutra nebum previše za kompom.ak se stanje ne popravi morat ću ozbiljno popričat sa "radišnom" ekipom iz te-konja
![]() |
#6 |
Bazinga
|
Rješeno. Do prije 2 tjedna, stanje je postalo nepodnošljivo. Zvao sam SZK i poslali tehničara. Prčako malo na obližnjem stupu i stvar se sredila. Navodno da je bio problem u lošem spoju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|