|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() Molim vas odgovor na ovo!! Skupija ja para i idem kupit bijesnu beštiju!Kad ono iznenađenje, sve šteka, za popizdit!! Nego kad igram nešto npr. call of duty na "zahtjevnijim dijelovima" crkne sve pojavi se ekran "cpu recover", serious error, itd.Fizićki ga moram restartat. Sto je najgore sve se ćešće pojavljuje i na ostalim igrama npr. doom 3!Pa grafička mi mora te igre pojest za doručak!Naravno osim doom 3.Tu i tamo se pojavi i plavi ekran s bijelim slovima, kao neka kardinalna greška na sustavu!Imam jos 2 coolera NA KUČIŠTU. Di je problem, molim pomozite!!pliz athlon 64 3000+box gigabyte g force9800 pro 512 DDR kingmax Gigabyte K8NS 160 gb chieftech 360W
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Jesi li isključio fast write u opcijama grafičke i u BIOS-u? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Lich
Datum registracije: Jun 2004
|
kad ti se to pojavi popija cooler na grafickoj i na cpu-u, meni se cini da ti se jedan od njih pregrijava, a mozda je i softwerski problem :confused:
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Meni se dešavalo nešt takvo nedavno i mislio nekej ne štima sa cpu kad ono zvučna driveri u nekom konfliktu. Jel ti možda zvučna proizvedena od strane c medie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
odgovor
napravija sam mem test, pa ga je bez problema proša. Isključija sam fast write imam osječaj da je sad bolje, ali vidit ćemo dok ne zašteka. možda bi pomoglo flešanje biosa? hvala dečki!!!! ![]()
![]() |
#8 |
Registered User
|
odgovor
jebemu na far cry je zastekalo opet.Izgleda da mi problem nije rjesen.sad cu najvjerojatnije flešat bios
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|