|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() pozdrav svima.. imam fujitsu siemens amilo xi 2428 sa visotm ultimate prilikom pomicanja laptopa automatski se prebaci u standby..nakon sto pocne svijetliti lampica da je presao u standby pritisnem dugme za paljenje. nekad se slika vrati normalno, a nekad skroz zamračena..a kad ga uhvatim za doljnja dva kraja i pridignem pojavi se slika i opet nestana kad ga spustim.u cemu je problem? laptop je kupljen u austriji u 5. mjesecu i vec je bio dva puta na servisu zbog neispravnog hard disca i zbog nekog vijka koji se odvio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Ponovno na servis, šta da ti kažem... Meni se čini da on nejde u stand by nego da si strgao flat kabal od monitora... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
dali je to moguce? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
Citiraj:
Laptop moraš moći držati u ruci i šetati s njim dok radiš bez ikakvih problema... Za to je i izmišljen... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
posto imam austrijsku garanciju da li mi vrijedi garancija i u hrvatskoj? mislim da nema smisla vise slati laptop u austriju jer ga uvijek vrate s nekom greskom.. i dali je moguce da su oni tamo potrgali taj kabli kad je bio na servisu? jer lap je uredno odrzavan nije udaran niti je padao niti nista sto bi moglo napraviti nekakvu stetu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Pa ako nađeš servis tj. istu robnu kuću u kojoj si kupio kod nas, moći ćeš kod njih obaviti servis, al čisto sumnjam. Za te stvari jedino vrijedi 100% sony, bilo gdje da si, njihov servis prima garanciju... Nadalje, gdje si kupio? Evo ja 99% stvari kupujem u DiTech-u www.ditech.at Cijene super, usluga super, garancija super... ![]() PS - Tko je sjebo laptop? Pa, to je kao da pitaš tko je uzeo Angelini Jolie nevinost: može biti bilo tko, čak i ja. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|