|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Problem sa particijama
Prvo se ispricavam ako sam zapoceo temu o kojoj se vec raspravljalo! Ovako, imam disk podijeljen na 3 particije i jos jedan disk koji nije djeljen na particije. i dogodilo mi se da vise ne vidim u my computeru d i e particije sa prvog diska nego samo c i drugi disk. kad idem desni klik na my coputer i na menage tamo se particije vide i mogu se otvorit i radit na njima i sve je na particijama, ali nikako se ne vide u my computeru. cak se da napravit sorkat na desktop ili preko D:\ uci u disk! molim za pomoc! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
U bilokojem partition alatu (partition magic ili sličnima) stavi da ti particije budu aktivne i vidljive (active, visible). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
odg
jesam probao sam al partition magic kaze da su aktivne i button od set activ je svijetli nemogu kliknit na njega jer je active particija.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
jesi probao staviti nove win? vjerojatno je problem u njima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
odg
nisam probo, pa i mislim da je u njima problem.... trazim neko jednostavnije rjesenje jer je komp do jaja slozen a zajebano ga je slagat jer sluzi za neke odredene stvari i koristi jakooo puno portova koje treba skonfigurirati.... pa bi dobro doslo neko jednostavnije rjesenje. to se desilo nakon sta se zarazio virusom i onda nakon klanja sa spybotom s&d nakon restarta vise nije bilo particija... sad ih koristim preko disk menagmenta sto i nije bas prakticno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
da vidim da nije baš zgodno no hebiga neznam za takav neki programčić s kojim bi to riješio osim s novim win... pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A da im probaš promijeniti slovo?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|