|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Najcudnijo problem koji sad do sada imao :D
Evo slozio sam neku konfu, na nju spojio Logitech X230 zvucnike i pazi sad: slusam radio preko tih zvucnika, bez obzira da li je comp upaljen ili ne. Naravno ako ugasim zvucnike preko prekidaca nista se ne cuje ali evo dok sad to pisem neka FM frekfencija je na zvucnicima i stalno nesto melju ![]() Na compu nemam FM tuner, TV tuner niti ista slicno sto bi moglo emitirati FM signal. ::zbunjen |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Bilo je vec govora po forumu sa logitech zvucnicima i da se cuju neke radio postaje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Nasao sam ja nesto na netu, bas citam i eksperimentiram ![]() Edit: http://www.techimo.com/forum/general...o-signals.html Nemam bas vremena isprobavati sve sto su napisali ali budem jedan dan. Poz svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Logitech ima problema sa nekim serijama koje nisu dobro oklopnjene i na koje djeluju radio valovi (osobito dugi valovi). Riješenje je da iz ili magnetki oklopiš (unutar kućišta zvučnika staviš nevodljivu izolaciju, recimo deblji karton), ili da kupiš Creative... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
moji bivsi x530 su najcesce hvatali radio vatikan, ali sto mi je nevjerojatno, zaletila se nekad i ruska + japanska (neka azijska ugl.) stanica, bome se yebeno ti radio valovi odbijaju ![]() taj filter iz cipoteke se treba lemiti u unutrasnjosti suba ili? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 01.09.2008. u 10:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Ma ovo treba staviti kao sticky,temu gdje pise ovo o Logijima,da se vise ne otvaraju ovakve teme,ima ih milijun... Ne brini,to ti je najnormalnije,tako je i meni na X-530 bilo ![]() P.S. Kad su ti ukljuceni,probaj u nekoj drugoj prostoriji upalit/ugasit svjetlo,zvucnici ce ti pucketat kak ti stisnes prekidac ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
kazete da je problem u logitechu ? hm, ja sam na najobicnijim i najjeftinijim MS zvucnicima lovio radio valove od radija Zabok... kad sam zvucnike zgasio bilo je ok... al isto nisam nista instaliravao itd, samo od sebe je bilo... tu kod mene imaju dosta jaki signal jer sam 500m od odasiljaca ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Meni x240 svaki cas pucketaju, da ne govorim dok u kupaoni radi vesmasina ![]() A o fatanju stanica, hijo, moguce da sam vec ruski naucio tecno govoriti, kolko mi se rusi dobro cuju a o kinezima da ne govorim ![]() ![]() Jedino rjesenje za nelovljenje stanica je bilo stisati do kraja da najbolje ulovim stanicu, i onda pojacavati tak dugo dok se ne izgubi ( par mm okretanja potenciometra ). Inace, po danu nista, tek kad se vani smraci onda dopre do mene zljabrljanje, mogu mislit kaj bu po zimi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|