|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Daklem.. Cini se da se pokvario adapter za lap (hp 6715b). Lampica na njemu ne svijetli (a samim time i na kompu te se ne puni baterija), a taman je istekla garancija od godinu dana (Murphyev zakon ![]() Sto biste vi napravili? 1. Ulozili lovu u produljenje garancije (http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...d=485&catid=19) 2. Kupili novi adapter (http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...3602&catid=110) Ima li tko iskustava s HPovima servisima? Vrijedi li uopce garancija na tu dodatnu opremu? Hvala na odgovorima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
To ti je u principu potrošni materijal. Kao i napajanje u kompu. Otići će prije ili kasnije. Nekad u garantnom roku, nekad kao tebi, a nekome nikad. Preporučio bih ti kao i svojoj sestri kojoj je adapter riknuo nakon 2 godine. Kupi si novi po mogućnosti što jači i da u kompletu ima adaptere za više vrsta laptopa i adapter za punjenje u autu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovo što je AMD rekao stoji, a na garanciju možeš zaboraviti. Kasno si se sjetio, ako ti je već istekla. To si trebao napraviti barem 2-3 tjedna prije isteka garancije, najbolje mjesec dok se sva ta papirologija provede i dođe do HP-a.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
to se meni desilo a i nekoliko kolega s faxa u roku mjesec dana svima.....svaki od njih bio kod mene,rastavljen,popravljen,sastavljen i sad ima malo izolirka look (decentno crno) ali rade bez problema ![]() uglavnom se deci da se kabel na ulazu ili izlazu prekine od temperatura......tako da je u vecini slucajeva rjesivo rastavljanjem (rezanjem plastike) ,jednim lemljenjem (5min) i sastavljanjem (sekundno ljepilo i mozda malo izolirke) ulozeno: cca 15kn za sekundno i izolirku ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
i meni je od mog hp 6715b crko adapter nakon 6 mjeseci,.. odnio na servis i dali mi novi,.. samo sto je moj izgorio,... valjda kratki spoj,.. a prije je bio otisao onaj kabes sto ide od adaptera do lapa,.. ja ga jos malo dokrajcio i eto ga,. hehe,... garancija ti se moze produziti ako je lapu istekla garancija,... ali ti to nemoze svtko i moras im odnijeti laptop da ga u servisu pregledaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Garancija se produžuje dok traje, poslije ne može nikako. I to ne ovisi o nekome nego isključivo o HP-u.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||