|
![]() |
#1 |
Smetlar!!!
Datum registracije: Mar 2008
|
XBOX 360,kupovina
Namjeravam kupiti xbox360 pa me zanima.Da li je isplativije naruciti izvana ili kupit kod nas,jel kada pogledam na sluzbenu stranicu cijena je 450 $ sto je zbog slabog dolara oko 2300 kn.Kod nas nisam vidio da ima ispod 3500.Please help,e da jel uopce isporucuju kod nas??' |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
računaj si dostavu barem 50 $ plus PDV i neće ti više biti isplativo
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
bolje ti je da uzmeš kod nas, jer ćeš se u protivnom nanjakati oko uvažavanja garancije, a što ti ne preporučujem. Ja sam svoj kupio u RH, garancija uvažena i dobio potpuno novi (još i unapređeniji sa hdmi i sl.). Ako kupuješ polovni, obavezno gledaj da ima iznad pola godine garanciju, jer ti se u protivnom neće isplatiti kupovina, ako ti za par meseci rikne, što se i novim xbox-ovima događa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Smetlar!!!
Datum registracije: Mar 2008
|
E da dawar gdje si ga uzeo,ja si budem elite pa me zanima gdje ima,ja sam gledo u sophoslabu,cekaju na novu posiljku,jel ima jos đe??? Vec imam 5 igara ,original,kupio za 50€,hehe,a nemam xbox.hehe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
U sophoslabu, prošli tjedan im došla pošiljka Arcadea. Nazovi i uzmi Arcade a hard kupiš na ebayu po puno nižoj cijeni. Tak sam ja GTA4 naručio 2 tjedna prije i taman mi došlo isti dan ko i xbox ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
U shoposu i Linksu je garancija godinu dana + (3 godine kaj daje microsoft na RROD) . Znaci tak svejedno ti je kupljen xbox uvjek mos ostvariti garanciju u msu. Sam zapakiras kutiju i posaljes u MS u njemačku ( pogledat na sajtu) i oni ti posalju popravljeni ili novi (vecinom popravljene šalju tj promjene matičnu). Sad nisam ziher je sam placat postarinu jer osobno svoj nisam slao a ove igre za 2 eura ... hehe moze se nac na aukcijama ali rijetko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Al stvar je u tome što sophos nije ovlašteni uvoznik xboxa, te ako ti se pokvari oni popravljaju i skidaju naljepnicu, a ako ti kasnije bude rrod nemreš slat u njemačku
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
to da. Al recimo u linksu ak ti rikne šalješ njima dokle mozes a poslije toga (kad prode godina) šalješ microsoftu ako bude nekih čuda jer Links ne popravlja to a sumnjam da i shopos to radi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|