|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
nemogu otvorit film???
Evo nikada nisam skidao nesto preko rapidsharea.. i sada sam skinuo samo jedan nastavak tog filma kad nemogu ga otvorit u winraru pise mi ovo.. nisam skidao drugih 6 dijelova nego samo jedan dio tog filma.. evo ovak mi pise u winraru na nekih 15% http://img265.imageshack.us/my.php?i...4271625hv5.png |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Fali ti rar arhiva pod nazivom CP.part2.rar. A ako ju već imaš stavi je u isti folder kao i prvu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Znači, kad skineš sve dijelove, smjesti ih u jedan folder i tamo na primjerice prvi rar paket klikni desni klik i Extract here ili ako je na hrv. onda Raspakiraj ovdje - film će ti raspakirati u isti folder s arhivama, nakon toga možeš obrisat arhive (samo prije provjeri da je film raspakiran i da radi). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Obično kad imaš više rar fileova, staviš ih fino u jedan folder, ona prvi rar file kad uđeš unutra ima strelicu pokraj sebe (znači on je prvi i od njega kreče) i počneš extractat i on če sam njih sve spojit u jedan file......naravno, ako se ne nalaze u istom folderu onda ti moraš namjestit likaciju svakog slijedećeg file-a.
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
fala ljudi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|