|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Cooler za AMD 2000 xp
Preporučite cooler, napišite cijenu i gdje ga ima za uzet. Ne mislim OC-at ga jer ni ne mogu. Nisam mislio dat više od 100 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Evo ovaj coolet imam na Duronu 950 i temp mi je 42 stupnja Dali je ovaj cooler ok za 2000xp Model Igloo 2450 Light Podnožje Socket A/370 Podržani procesori Athlon (XP 2800+, 1.4 GHz), All Duron Dimenzije 64 × 73 × 64 mm Masa 289 g Brzina vrtnje ventilatora 2,200 o/min (+/- 10 %) Protok 21.0 CFM (+/- 10 %) Razina buke 20.0 dBA |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
A tog Links-a nema u rijeci koliko ja znam |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma kužima ali mislim da Links ( Dućan) nem a u rijeci . Morat cu u Ve- mil ili HG spot |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
Ako nećeš klokat proc bit će ti dobar i Igloo 2450pro, 35dB a Bartona drži na 43°C ili load 48°C, a njega imaš svagdje za kupit i košta pišljivih 50-60Kn (Ve-mil), naravno sve to pod uslovom da ne klokaš proc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
JA ima taj iglo ali ligh verziu Igloo 2450 Light , misliš da je on pre slab? A ŠTA MISLITE DA UZMEM BOX PROCESOR SE TO ISPLATI JER JE 80 KN RAZLIKE U CIJENI?????????????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Bolje uzmi neki posteni kuler npr. SPire WhisperrockIII
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
za silu uz dobro provjrtravanje kucista bi ti bio dobar 2450, a pro verzija (35dB) je malo glasna i ne preporucam ti je. imas u hg srotu neki "ARTIC COOLING" koji bi kao trebao hladit do 32oo+ i kosta nekih stotinjak kn, u ve-milu u ri sam ja uzeo silenta, zasad mi dobro hladi, a za ljeto cu vidit
![]() |
#13 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
A ako nekome ne smeta buka, ne mora ni mijenjati. |
|
![]() |