|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
D-Link 584 i MaxTV
Moja poznanica ima problem da se ne može spojiti ili se teško spaja na net. Na osnovu telefonskog razogovora, skontao sam da ima D-Link 584T koji je poznat po svom mušićavom radu u router modu. Zna se da je najlakši lijek za dobar net s njim njegovo stavljanje u bridge mode. Problem je u tome što ona ima i MaxTV na njemu. Pitanja: 1. postoji li neko rješenje za problem spajanja, a da nije bacanje u bridge mode? 2. mogu li ga staviti u bridge mode, a da MaxTV radi i dalje? 3. može li tražiti zamjenu za neki drugi uređaj i koji?
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
1. Bojim se da ne 2. Kad ga resetiraš (ona rupica zada) uređaj se postavlja u Bridge mode rada s podrškom za MaxTV Ako se spaja samo jedno računalo Bridge mode nije problem, namjestiš PPPoE Dial-Up i sve 5 3. Jedino ako dokažeš da je ovaj uređaj neispravan ili ima problema na tvojoj tel. parici / centrali |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Samo jedan laptop će biti spojen na njega. Meni je glavno da ga mogu baciti u bridge mode, a da ostane podrška za MaxTV.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|