|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
ATI Radeon 9600 I maticna Gigabyte GA-K8U
Pozdrav bečari imam jedan problem kolega je kupio grafu ati 9600 ali ju nemozemo nikak instalirat kako treba na atijevim postavkama stalno mu pise da je agp iskljucen pa me zanima u cemu je problem dali u matičnoj ili u grafičkoj kartici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
OT: Sinko, ne bi ti škodilo malo točaka ili zareza jer se čovjek lagano pogubi u ovoj tvojoj kobasici Najlakši način da otkriješ u čemu je problem, je da grafu staviš na neku drugu ploču.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Sori na zarezima,ali kad nesto pisem gledam u tipkovnicu, pa se i sam izgubim. A grafa sam probo kod sebe i normalno je radila,jedino si mislim da bi mozda bila matična ipak je malo starija, dali bi pomoglo da ju probamo flešat, skinut novije drivere i bios |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ništa te ne košta probati. Možeš pokušati sa novijim chipset driverima. BIOS nije nešto bitno mijenjan. http://www.gigabyte.com.hr/Support/M...ProductID=1876 http://www.gigabyte.com.hr/Support/M...ProductID=1876
![]() |
#5 |
Registered User
|
Hvala kolega budemo probali. A dali znas šta bi kod mene bio problem, imam ati radeon HD2600 XT 256 MB DDR 3 i orginalne Drivere,naj novije ni nije htjelo instalirat,ali mi se zna smrznut, pa mi izbaci ati report eror,pa mi je slika sva jadna, pa ga moram restartat Zadnje izmijenjeno od: sagregur. 18.03.2008. u 09:10. Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Jesi stavio MS .Net 2.0 prije Catalysta? Možeš pokušati i sa modanim driverima tipa Omega (za koje nije potreban .Net).
![]() |
#8 |
Premium
|
Poznata je stvar da ATI ima izrazito loše drivere za AGP HD2xxx seriju i tu nema neke pomoći. Pokušaj sa Catalystima 8.3 (ako već nisi) i ako se ne poboljša, zaboravi. btw, službeni SP3 za XP još nije izašao, pa bi i zbog toga moglo biti dodatnih problema jer u SP3 zna biti nadrobljeno svega i svačega pa se događaju razne nekompatibilnosti i čudne stvari.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ne treba vjerovati opisima bios promjena koje gigabyte tamo napise. na svaku dokumentiranu dolazi 10ak nedokumentiranih izmjena. no nisu oni tu usamljeni. recimo sa starom abit plocom sam jednom prilikom isao koristiti staru PCI S3 karticu. komp nije htjeo bootati, zamrzavao je s njom idt. isprobao sam jos nekoliko kartica i sa svima isto. kako sam bio 100% da kartice valjaju updatiram bios koristeci PCIe graficku s kojom naravno nije bilo problema i nakon toga sve radi dobro s onima PCI. naravno, problem s PCI karticama nije uopce bio igdje naglasen kod updateova, kraj svakog novog biosa je kao promjena bila spomenuta jedino podrska za nove procesore i uz prvi neki fix za PCIe radeonke 15xx serije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja sam imo taki problem i nakon iprobavanja 9600, 9550 i sličnih grafa prodo sam ploču na jednu stranu a grafu na drugu stranu. Odvojeno je super radilo ali zajedno ne. Negdje sam pročito da se neki chipseti neslažu sa 9550, 9600 karticama.
![]() |
#12 |
Registered User
|
Bok becari,eto rjesili smo problem s novim windowsima,neznam kako ali sad radi izvrsno,valjda zato sto smo skinuli zadnje windowse na torrentu,a i ja sa svojom HD 2600XT kad som skinuo SP3 sa 12266 bodova u 3D marku sam došo na 12930. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ovo me podjeca na wormse, kad sam sebe pogodis ![]() |
![]() |
![]() |
|
|