|
![]() |
#1 |
Peachwize=mudra breskva
Datum registracije: Oct 2007
|
Tscum i google
Evo baš pokušavam nešto vidjet na googleu kad neće..i onda pročitam na jednom drugom forumu da su korisnici tcoma onemogućeni pristupu googla..wtf ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
da tih problema imam i ja a i podosta drugih stranica nemogu otvoriti niti mi radi CS za dreambox (sorry što sam ti upao u topic ovako)
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Cenim da "problem" ima i Iskon. Dio stranica uopce ne radi.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To je namjerno napravljeno da se Yahoo-u poboljša financijska situacija tako da ih M$ ne može kupiti ![]()
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
amis NE ftw jer sam upravo popusio partiju u war3 radi pinga koji je cirka 200 a da nespominjem da se dl vuce ko beduin po new yorku... zvao sam i rekao mi lik da je problem na globalnoj razini (citaj zabio se zgorec sa traktorem vu banderu) pa ce im t com javiti di je problem... na moje pitanje kakove veze oni imaju sa tcomom jer idu valjda preko svojih routera onda mi je lik rekao da su sve zice tcomove na sta mi se vise nije dalo raspravljati vec sam sa mukom otisao pojesti krumpir (posto od mesa nula jer je cista srijeda... )
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Danas je zalegao neki link prema Ljubljani i to je između ostalog uzrok mnogih problema danas...
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Nisam 100% siguran ako to ima veze, ali se čini da nekakvi kablovi presječeni ![]() http://www.breakitdownblog.com/5th-u...r-to-iran-war/ |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|