|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Rušenje cjelog sistema hardwar-e ili software ili....
Nisam znao da li da stavim ovu temu stavim pod harware ili software pa mi zato nemojte zamjeriti ![]() Primjetio sam da mi se počelo događat kad mi uključen Mozilla i Winamp da mi se nakon nekog vremena sruši sistem i restarta comp.Što bi mogao biti uzrok? MB p4p800 sa svojim lanom i zvučnom ATI x1650 TV card FlyVideo98 Tagan 380W napajanje Od ostalih player-a i snimača instalirano je Real player 10 Winamp 5.03 Quick time player 7.1.3 Adobe Audition 2.0 Cool Edit Pro 2.1 Intervideo 4 komplentni dvd player.rip,creator Isprobao sam memoriju sa memtestom tako da je mem ispravna E sad ak neko zna kaj bi mogao biti uzrok |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko je to vrijeme nakon kojeg se sruši? Jesi li probao da li se rušenje događa i kod drugih kombinacija (npr. Mozilla+Windows Media Player, IE+BSplayer,...)?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
U kombinaciji sa WMA I BS player-om se ne ruši.Vremenski nije određeno kada nego neki put odma a neki put nakon 3 a neki put nakon 15min |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi testirao memoriju tako da odma otklonis je li problem s memorijom ili se nesto kolje softverski..Program za testiranje mozes skinuti tu http://www.memtest86.com/ skini ISO image pa zaprzi na CD... EDIT:sorry uopce nisam vidio ![]() Zadnje izmijenjeno od: Joke. 21.01.2008. u 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
pa lijepo sam napisao na kraju poruke da sam istestirao memoriju sa memtestom!!!???? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|