|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
pouzdanost usb flash memorija
Vidim da se ovdje uglavnom govori o brzini prijenosa podataka ali mene zanima njihova pouzdanost. Pogledao sam tehničke podatke za neke najpopularnije modele i nijedan nema podatak o pouzdanosti osim corsair-a koji iznosi 1 000 000 mtbf. Tko sve proizvodi flash čipove. Ima dosta proizvođača usb flash memorija ali neki od njih vjerovatno koriste tuđe čipove. Jel postoje podaci/iskustva o tome čiji su čipovi najpouzdaniji. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
to ti je bas lutrija radi dok necrkne ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo, meni BAS danas izgleda crko usb od Kingmax-a, jednostavno nece nist zapisivat ni brisati s njega - stalno javlja da je "write protected" a nema onu foru da ga se "zakljuca",digo win u safe modu..., iso na properties preko my computera..., cak sam gledao i preko control panel-administrative tools- computer managment - removable storage pa nista... mozda je jednostavno ali ja neznam ![]() Ako neko ima jos neku ideju - help? Imao ga nekih godinu i pol (garancija je jos toliko pa ga idem reklamirat ![]() Ah, izgleda da je mene zapeo jedan u 100k ? Da barem tako hoce loto ![]()
![]() |
#5 | |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
U svim novim flash diskovima bi trebala biti nand memorija: http://en.wikipedia.org/wiki/Flash_memory |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|