|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
problemi nakon 3870
otkad sam stavio club 3d 3870 graficku komp mi se stalno zamrzava (otprilike 1-2 dnevno, zavisi) , a ponekad mi izbaci plavi ekran sa greskom. Ta greska nije uvijek ista, vecinom je razlicita. nanovo sam instalirao windowse (vista ultimate x64) i dalje ista stvar, prije mi je komp funkcionirao besprijekorno. Prije je bila sapphireova x1650 pro graficka unutra. jel netko zna kako bih ovo mogao rijesiti? hvala! btw nebih htio ponovo instaliravati windowse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jel ti klokano kaj? Koje napajanje imaš? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Napajanje?
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ljudi pomagajte iznova sam instaliro vistu x64 i dalje isto sr*nje. komp mi se i dalje rusi, stalno je nesto drugo greska na plavom ekranu kad se zamrzne. od 6 sati rada (da nesto radim a ne da on skida nesto sa neta) 2-4 puta se zamrzne i isto tolko puta nesto prestane raditi kao recimo "sidebar is stop working, windows is restarting sidebar" lud sam, neznam sta bi. jel ima ko kakvu ideju, sta bi moglo biti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
iskreno, kreni eliminacijom svega pomalo, odi do ducana u kojem si kupio grafu i reci u cemu je problem i dali bi ti je mogli zamjenit, ako je zamjene isprobaj tu drugu, ako je opet isti problem, mjenjaj, rame , pa vidi , pa proc , pa vidi,i sve redom, iskreno, nebih ti znao rec, jer moze bit bilo sta, ali sumnjam na grafu da je neispravna |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ma nevjeruje da je nesto drugo osim grefulje, jer je prije sve radilo ispravno. neznam dal da probam staviti x1650 u komp pa da vidim jel rade ostale komponente? da li je moguce da x3870 nije kompatibilna sa nekim hardverom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Teško da je grafa nekompatibilna sa ostalim hardverom. Prije će biti da nešto nije u redu s njom. Zbog ove poruke o sidebaru, nekako me vuče na to da se kolju vista i još nešto, vjerojatno driveri grafe. Kao zadnje rješenje, ja bi pokušao staviti XP barem kao dual boot i na taj način eliminirati grafu kao problem. Ili odnesi grafu nekom frendu pa je probajte na njegovom kompu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Premium
|
jesu. Izvadio sam 1 memorijski modul i zasad dela ok vec 3 sata nijedna greska. sutra cu zamijeniti module da vidim jel bas to greska. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|