|
![]() |
#1 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() dnjak arctic-cooling za grafičku karticu, vga silencer jednostavno-JEL VALJA ŠTA TO? vidio sam u linksu,oko 100kn stavio bi na radeon 9800pro pa me zanima jel hladi šta to,dal je dobro za overclocking. ovo me zanima jer nemam para za zalmana+vent |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Koliko ja znam valja
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Prema testovima na netu valja, i ja sam ga mislio uzeti budući da je tak jeftin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
kuler ti je odlican, uzmi ga ziher, pogotovo ako je tak jeftin (100 kn) ![]() performanse oko oc-a ce ti bit oko 25% bolje nego sa stock kulerom, mozda i vise ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
thnx ![]() u utorak idem u Zg,trebo bi svratit do Linksa po to ![]() e jel BUČAN kolko dba otprilike |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
pojma nemam odi na www.arctic-cooling.com ili tak nekaj slicno
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() po meni, najbolji kuler za grafičku, naravno uzevši u obzir omjer performanse/cijena ![]() a sto se performansi tice, mislim da je dobar kao i zalman, ako ne jednak, onda za par posto slabiji ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|