|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
vista i raid diskovi
imam problem oko instalacije raid diskova.... imam q6600 i asus p5k-e i hard maxtor seagate 160 sata2 i seagate 80 sata prvo sam instalirao... da su mi diskovi sata kao ide.... i to je bilo strašno sporo... e... onda.... sam pokušao prebaciti da sata radi kao raid... i nije mi htjelo boootat onda... sam skužio da mi se pali neki novi meni, u koji se ulazi sa ctrl+i i tamo se postavljaju diskovi da budu... sata raid... tamo mi vidi 2 sata diska... i samo mi jedan želi napraviti... a drugi mi nikak neće detektirati... instalirao sam vistu na veći hard i sve super radii nevjerojatno brže... ali... mi nikak neće instalirat... drugi hard onda sam ponovo... pobrisal vistu i instaliral... al tako da sam prek diskete instaliral drivere za vistu... ali to sad radi ali se zbloka nakon 5 minuta nakon što uđe u windowse.... i zato se spremam za ponovno formatiranjee i postavljanje harda... u sata raid... ako mi netko kaže kak da napravim 2 sata raid harda... fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čemu stvaranje RAID-a s različitim diskovima? Okani se toga i traži problem negdje drugdje. RAID-om gubiš sve podatke s oba diska, gubiš 80 GB prostora tako da ćeš na kraju (ovisno o tipu RAID-a) imati samo 160 GB odnosno 80 GB jer se RAID prilagođava manjem disku. Napiši ostatak konfiguracije da ti se lakše može pomoći... http://forum.pcekspert.com/faq.php
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|