|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
pitanje za ekipu
dali netko zna neki program za povezivanje dvaju kompjuter preko interneta..... znaci ja se oci spojit sa prijateljem i poslati mu neki program ili film ili sliku..... direktno.....sa mog na njegov pc ili obrnuto.... hvala..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Hamachi? On stvara virtualni LAN sa kompjuterima koji se joinaju tvojoj mreži, i onda se vidite isto kao da donesete kompjutere kod nekoga i spojite ih u LAN, dakle možeš shareat foldere, prebacivat, itd... https://secure.logmein.com/products/hamachi/vpn.asp |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
Imam Elcona 2253 EU kojeg sam podesio u router mode prema uputama i sve dobro radi ali mi jedna stvar nije jasna vezano uz postavke. ![]() Šta točno predstavlja ovaj DHCP Server? Ako ga ugasim sve i dalje radi, pa mi nije jasna njegova svrha i zašto je prema uputama na 'enabled'.... Hvala. EDIT: Ne znam ni sam kako sam ovo uspio izvest pa bih molio moderatora da obriše ovaj odgovor - pitanje je postavljeno u zasebnu temu, kako sam inicijalno i zamislio. Isprika. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Artistar. 08.01.2008. u 19:36. Razlog: krivo, krivo, krivo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|