|
![]() |
#1 |
!! BUYAKASHA !!
Datum registracije: Aug 2007
|
LIGHT SCRIBE mediji
evo mene zanima posto sam friško ubo ASUS DRW-1814-BL koja podržava LIGHT SCRIBE kakvi su mediji, koji su najkvalitetniji, odnos kvalitete i cijene tj. i splativost pojedini LS medija i tako tome slično, pa ako ima tko iskustva i voljen ih je podjeliti ![]() ![]()
- Svi satovi u "Paklenom šundu" pokazuju 4:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Najkvalitetniji su ti Verbatim DVD ali i CD-i, Light Scribe mediji su ti dosta skuplji od obicnih (barem u sarajevu) a samo snimanje traje zavisno od slozenosti crteza i preko pola sata. Evo malo o tome opcenito. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=73042
Nisam pijan sve dok mogu da ležim na podu i da se nizašta nedržim. Zadnje izmijenjeno od: Ubleha. 01.10.2007. u 21:23. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
!! BUYAKASHA !!
Datum registracije: Aug 2007
|
znam da sui skuplji CD~6kn a DVD~8kn mislim da seislati kupit par komada za neke važnije stvari jel postiže onaj WOW efekt ispisivanje traje od nekih 10-ak minuta pa sve do 40 minuta ovisno o tome dali se ispisuje neka slika ili tekst te koju kvalitetu ispisa se upotrebljava....
- Svi satovi u "Paklenom šundu" pokazuju 4:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Jel netko zna di se u Zagrebu mogu kupiti lightscribe DVD RW mediji? Trazio sam po ducanima no ako imaju lightscribe onda su to vecinom CD R, tu i tamo DVD R. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Nisam 100% ziher jer ne pratim previše lightscribe tržište, ali mislim da ne postoje lightscribe RW mediji, samo CDR i DVDR. Osim ako nekome nije palo na pamet proizvesti takvo nešto.
![]() |
#9 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
da LS RW mediji ne postoje. prije sam za lightscribe koristio liteon kurilicu ali pošto su njoj vratašca pocela krepavati upiknul sam si SONY NEC OPTIARC AD-7191A-0B s kojom za sada nisam radio LS ![]() e sada sa liteonom je bilo ovak: low quality: 5min (za cdkeyeve ili jednostavne natpise) medium quality: 8-9-10min (za cd keyeve+neki jednostani logo) high quality: za slike dali se isplati? pa ono...gušt je imati tako neki medij..cool je ako ružno pišete kao ja pa ne morate brljati po cdu sve u svemu..."tehnologija" za posebne prigode ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Verbatim Lightscribe dvdeji se mogu kupit već od 5 i pol kuna, tako da više nisu preeeskupi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Problem, barem meni, je pronać neke druge boje,nalazim samo zlatne(drekasto smeđe ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|