|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
xp----->64bit
zadnjih 7 godina sam na windowsima xp i sad si razmisljam dali da predem mozda na 64bit-ni sustav... Nekako ne zelim jos na vistu posto je dosta ljudi jos ne koristi, pa mi je bedara zbog nekompatibilnosti itd... razmisljao sam mozda uzeti windows xp 64bit... hocu li osjetiti ikakvo razliku u brzini OSa? dali ce bit problema s programima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Koliko sam ja čuo....xp 64 bit podržava više rama a o brzini neznam baš al je sigurno brži i kompatibilnost sa 64 bitnim programima. Nadam se da će netko nešto više napisati o ovome jer i mene zanima taj 64 bitni OS i dal se mogu koristiti 32 bitni programi ako nema u 64 bit verziji? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
U 64 bitnoj verziji xp-a se mogu koristiti i 32 i 64 bitni programi (postoje dva program files-a), a isto se odnosi i na 64 bitnu vistu. E sad, ne bih rekao da ćeš vidjeti neka ubrzanja ako nemaš 4 gb ili više memorije i koristiš memorijski zahtjevne aplikacije.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
samo da velim...vecina 32bitnih programa radi al zasad meni nisu mogli raditi x-fire, icq, nokia pc suite i samsungov program za mobitele. (problem s icq-om sam rjesil instaliravanjem trilliana ![]() kod drugih programa nisam primjetil neke nekompatibilnosti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|