|
![]() |
#1 |
Banned, spam, spam, spam
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() ovako, mislim kupovati core 2 duo, 2gb rama 800mhz i hd2600xt, pa me zanima koliko jako napajanje mi treba za to. ima li hd2600xt poseban konetkor za napajanje, tj hoće li mi za nju trebati jače napajanje od fortrona PNf 350W?? hoće li mi moći pogonit cjelu konfiguraciu na maksimalnim performansama to napajanje. nemam najmjeru klokati ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
nema poseban konektor,mislim da ce ti biti taman , ako vec imas to napajanje ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jučer je dobio u ruke frendovu Powercolorku i ona nema dodatnog adaptera za napajanje što me ugodno iznenadilo. Fortron 350PNF je dovoljan (vidi šta ja furam na njemu).
![]() |
#7 | |
Banned, spam, spam, spam
|
Citiraj:
ta nije valjda da to sve guraš na fortronu 350w?? nego tip u adm-u, gdje kupujem konfiguraciju mi je rekao da mi treba minimalno chieftec 450w. A ukoliko saphire hd2600xt nema poseban konektor za napajanje stvarno nevidim razlog za kupovinu boljega. ne mislim ništa klokat, a kad budem nešto mjenjao za par godina to će biti cjela konfiguracija. ostala konfiguracija mi je: c2d e655o, 2gb kingmax 800mhz, p35-ds3l, dwd-rw, 1xhd 320gb samsung i naravno hd2600xt.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Uber Lol
Rezime: Ati 2600Pro/XT AGP ->IMA dodatno napajanje jer AGP slot nemoze davat struju jacine kao PciE Ati 2600Pro/XT PciE ->NEMA dodatno napajanje jer PciE ima dosta zalihe stuje(grafa jako malo trosi i malo se grije ![]() PS 350W brand name je i vise nego dovoljno za tvoju konfu, ma sta god trgovci rekli (samo da prodaju). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned, spam, spam, spam
|
Citiraj:
razlika je 100kn izmedju 400w i 350w, samo neznam jeli u ADM-u ovo napajanje od 400w PNF, a nigdje nepiše da je....350 je pnf.... http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3798 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Banned, spam, spam, spam