|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Kako instalirati BF1942+dc pod (x)ubuntu
Pozdrav svima. Imam jedno pitanjce. ![]() Zbog velikih problema prilikom igranja na internetu BF1942 mod DC pod winXP razmišljam se prebaciti na linux. Svi preporučuju ubuntu. Sad me zanima dali se može instalirati BF1942+DC mod pod xubuntu. Ako može zamolio bi nekog od Vas da mi opiše kako se to radi. Onako korak po korak za jednog totalnog početnika. Ako se nemože instalirati pod xubuntu može li pod kojim drugim linuxom. Tražio sam po guglu ali tamo govore da moram imat neki program koji se plaća (ja narvno tražim besplatno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Lunatic
|
Moraš imati emulator, wine je besplatan ali je bugovit, e postoji i Cedega koju ti je i navel Facelessone, ali nije besplatana, tako da ako želiš igrat BF moraš imati i emulator, ali nemožeš instalirat BF samo tako na ununtu(ili na bilo koju drugu distribuciju) i pokrenuti ga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
@ jole ako bjezish s win zbog problema s gamingom vjeruj mi na linux su ti problemi visestruko veci. trebash instalirat wine dakle u konzolu Citiraj:
Citiraj:
ubacish cd i dvaput kliknesh na setup.exe nakon instalacije morash prekopirati NO-CD fix (narafno ovo smijesh napraviti samo ako imash orginalni cd i serial za BF1942) jer igra drugacije nece raditi na linuxu. za detaljnija uputstva posjeti WineHQ |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lunatic
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
Prvo hvala svima. Da s Win bježim jer imam podosta problema s igranjem na mreži. Kad igram pod xp-om pingovi mi znaju biti i za 20% veći. Količina zaostajanja i trzanja u igram je nesnošljiva. Trenutno igram pod win98se i tamo je puuuuno ugodnije. A Linux želim isprobati jer volim prčkati po stvarima, a posebno po pc-u. Da svjestan sam da će mi neko reći da možda imam kakvog trojanca ili slično na xp-u ali NOD32, bitdefender10(besplatni), AVG, Spybot se nebi složili s tim. A od njih mi je samo nod aktivan ostale sam sprječio da se dižu (prčkanjem po registryu). javim vas se kad sve sredim na linuxu. još jednom hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lunatic
|
Ja osobno ti ne preporućam linuxe za igranje, oni nisu za to stvoreni, ja imam XP i Fedoru, na Fedori radim sve osim igranja, kada hoću igrati igram na XP-u, zato ti ja osobno ne preporućam prelazak na linux samo zbog igranja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|