Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.12.2007., 16:45   #1
Th3 Cl4n5m4n
Premium

Datum registracije: Dec 2006
250GB podataka - neda pristup??? hitno upomoć

Ovakva je situacija

Jučer sam sve file-ove iz my documents prebacio na mobilni HDD od 500GB i formatirao disk od 80 na kojem su mi bili win te napravio 2 particije - jednu za win i jednu za mydocuments. Instalacija OS-a protekla uobičajeno; bez problema i onda na red došlo da instaliram drivere i programe ali mi za my documents foldere javio da je Access Denied. tako za svaki folder. Prije ove instalacije sam imao XP Pro + SP2 i sada sam sa istog CD-a instalirao si Windowse i eto problema. A imam važnih dokumenata na tome koje baš nemogu izgubiti.

Kada napravim desni klik / properties na neki od foldera ne nudii mi karticu Security. Preko Safe Moda isto mi ništa ne dopušta. Sad sam od prijatelja posudio drivre za matičnu da barem mogu na Net objaviti ovaj problem.

A ima i još jedna problem, na tom HDD-u mi je 230GB muzike koju sam godinama kolekcionirao ( legalno naravno ) i to više nikad neću moći nabaviti. Od tih 230 GB samo privh par izvođača mi dopušta da otvorim a ostale javlja da je Access Denied.

Evo, ovako to izgleda.

A kada odem da dozvolim Share ond ami se pojavi ovo

Upomoć molim vas, ne znam šta da radim
Th3 Cl4n5m4n je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2007., 17:06   #2
MarKill
N/A
Moj komp

MarKill's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
U exploreru pod Tools>Folder Options>View makni kvacicu s Use simple file sharing
Nakon toga odes na disk properties, pokraj kartice Sharing klikni na Security>Add>Advanced>Find Now>Administrators>OK>OK
Pod Permissions stavi kvacicu na Allow>Full Control, stisni OK i to bi moralo biti to
MarKill je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.12.2007., 17:07   #3
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Ajde ovako Start>Control Panel>Folder options>tab wiew oznaci:
1. "svow mi hidden files and folders"
2.Makni kvacicu sa "Hide protected operating system files"
3.Takoder makni kvacicu sa "Use simple file sharing">Apply>OK
Zatim desni klik na taj HDD nakojem su podaci>Properties>tab security>Advanced>tab Owner>oznaci svoj name i stvai kvacicu na "Replace owner on subcontainers and objects">OK pa vidi oce onda bit dozvoljen pristup
Joke je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno