|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Selektiranje xp-a ili viste pri restartanju računala
Kako se može omogućiti da pri restartanju računala postoji opcija da se odabere vista ili xp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
dobro, već sam probao s tim programom, uspio je do te mjere da su bile dvije opcije kod bootanja ali kod selektiranja jedne javlja da je nešto korumpirano. nego, koji bi mogao biti razlog da bilo koji internet browser pod vistom ne učitava većinu stranica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Konačno je uspjelo, premda mi Vista zapravo sada nije od nikakve koristi jer ne mogu učitati većinu web stranica sa bilo kojim web browserom. Očito da nitko nigdje nema pojma kako to riješiti premda nisam prvi s tim problemom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
ups, prenaglio sam se..sa xp-a sam nakon restartanja ušao u Vistu ali sad nakon restartanja iz Viste ne mogu ući u XP jer opet javlja da je nešto korumpirano da stavim instalacijski cd, repair itd... Citiraj:
Na Visti nikad internet nije radio normalno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Izvini molim te sto sam ti pomogao u jednom problemu i sto sam pokusao u drugom, Necu vise! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Osim gore što sam naveo piše i ovo kad kod boota odaberem XP("earlier windows version"): FILE :\ntldr STATUS: 0xc000000f INFO:the selected entry could not be loaded because the application is missing or corrupt |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
ti si brale nesto dobro pobrkao, sti ti instalirao vistu na poseban disk ili samo na drugu particiju ili pak si samo upgrade radio na xp mada onda ne bi imao sta birat za boot :S |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|