|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
nestanak konekcije kad pokrenem port scener
Pozz.Novi sam ovdje,i u potrazi da nadjem rjesenje za svoj problem,dosao sam ovdje i nadam se da cu ga rijesiti uz vasu pomoc.Ovako,problem je u tome sto,kad pokrenem port scener,koji koristim npr za free iptv,cim pokrenem odmah mi nestaje konekcije.Probao sam desetine vrsta tih nekih network scenera ali cim pokrenem,vise nemogu surfati i nema konekcije,iako je konfiguracija laptopa sasvim solidna.Isto se desava i kad pokrenem u torent,vise neogu surfati jer nestaje neta.Isti program instaliran kod prijatelja na losijem racunaru,radi bez ikakvih problema i bez problema sa konekcijom.Iskljucim i av,ali uvjek isto i problem je godinama,i sa novim windowsima uvjek je isto,i na xp i na windows 7.U cemu bi mogao biti problem?Nadam se da ce neko pomoci i hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Koji laptop? Napiši specifikacije. Koji antivirus, koji firewall, koji torrent klijent?
Dazed and confused Zadnje izmijenjeno od: driftwood. 23.11.2014. u 08:25. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
laptop je acer extenza ,dual core 1.5 ghz,sa dva gb rama,ima i komp sa jos jacom konfiguracijom ali je isto,uvjek kad pokrenem u torent,port scener ili wotweb konekcije nestaje za par sekundi.Wotweb moze neko skinuti sa ovog linka i probati hoce li mu konekcije nestati.Inace htio bi koristiti za free iptv,koji se mogu naci sa ovim programom,ali ja ne uspijevam jer mi nestane konekcije.LInk je http://downloads.fyxm.net/download-n...ers-59063.html U start ip npr ubaciti 92.62.0.0 u end ip 92.62.255.0 npr i custom port 9981 a ostale iskljuciti.Ako neko ima vremena da proba,kod mene konekcije nestane nakon par sekundi i isto je kao i sa bilo kojim scenerom ili u torentom.Antivirus je Malwarebytes Anti-Malware,ali i kad ga iskljucim ili obrisem desi se isto.Firewal je samo ovaj sto dodje uz windows.E to je to,ako neko ima rjesenje volio bi da kaze,hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|