|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2004
|
AGP pomoc
kako ste?? imam 2 pitanja o AGP-u i to su: 1.na onome programu Aida32 doslo mi je da bi mi bolje komp radio ako mi je AGP-status aktiviran..kako se moze aktivirati..?? a 2 je pise mi da AGP uzima 64mb i da mi je on sam uzima pola od moje velcine..jeli bolje da se smanji ako jeste na koliko da smanjim i kako?? Hvala vam na pomoci unaprijed.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
jeli niko onda nezna...ILI?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ploča je neka ... grafička kartica je također neka ... i imaš nešto memorije ... i onda ti količina memorije od AGP treba biti neka ... Nemoj se ljutiti ali kakvo pitanje takav i odgovor ... Aj malo upotpuni pitanje pa ćeš valjda i dobiti smisleni odgovor ![]()
![]() |
#4 |
Registered User
|
imam maticnu Gigabyte GA-7ZX graficka NVIDIA RIVA TNT2 model 64 32mb i memorija mi je 128 mb SDR..eto ti mozes li mi pomoci sada.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Stavio zadnju verziju BIOSa jesi (ali za pravu jer tih GA-7ZX ima 5 glavnih i još nešto podvrsta ![]()
![]() |
#6 |
Registered User
|
necu ja da pomvecam..jeli bolje kada bih mi bilo 32mb ili?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
... pa sad, o veličini AGPa su se vodile rasprave, milijuni testova, ... iskustvo me nekako uči da je 64 onak nekak normal, a 128 kada eto imaš bahato RAMa, ove vrijednosti preko 128 po nekim testovima čak i usporavaju stvar ili daju minimale dobiti, a vrijednost ispod 64 ... ne znam ... mislim sistem će dati grafičkoj 64 ako ima, ako nema dobiti će šta ima i to je to ... ne vidim sa 128 mb koja bi razlika bila stavio ti 32 ili 64 jel iskreno sumnjam da ti je nakon dizanja Win98 se na raspolaganju više od 48 Mb ili ako imaš XP više od 10 - 15 Mb RAMa ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|