|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
(riješeno) Ne mogu nikako delete fajl i folder
Više puta mi se desilo da mi neda izbrisat neki fajl ili folder te sam u tu svrhu instalirao program Unlocker i uvijek mi je pomogao do danas. Danas mi skoči prozor Bitdefender i kaže da je fajl AviExtractor inficiran i ja odem izbrisati cijeli folder u kojemu se nalazi taj fajl ali neda nikako, čak ni uz pomoć programa Unlock. Taj avi extractor nisam još instalirao u comp nego se nalazi u folderu. Restartujem comp i opet ne mogu ukloniti taj folder, dolazi poruka "Cannot delete Avi Extractor 1.3: Cannot read from the source file or disk." Ne mogu vjerovat, neznam više šta da radim kako da se rješim tog foldera. Inače za zaštitu koristim Firewall, Bitdefender, i Spywareguard |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Baci bitdefender kvragu i koristi avast ili nod ili nešto treće ali normalno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Mante jesi provao u safe modu ili sa TuneUp alatom "TuneUp Shredder"..Također se sčazem sa yedwyom da stavis NOD ili avast,evo ako budes stavljao NOD imas tu upute za podesavanje http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Znam za taj problem. To se dogodi kad oćeš izbrist temp folder od nekog win update ili neke mape koja se zaključa na ne može se obristi i nije bitna za rad WIN-a. Ja sam ih jednom pobrisa sa Ubuntu Live CD-om a drugi put nisam imao Ubunetu neko Winternals ERD Commander. Proba sam razne alate i trikove ali ništa. Znači samo pribavi neki Live CD Linux i pobriši smeće! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ok uspio sam sa "TuneUp Shredder" obrisati. Thanks |
![]() |
![]() |
|
|