|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Dakle, iskrivih pinove ne znam kako doduse ali sad nije niti vazno... E sad... radi se o maticnoj gigabyte p35 ds3r no mislim da niti to nije vazno... Povecalo sam nabavio jer ce mi definitivno trebat posto mislim ravnat pinove 2 komada jer su naslonjeni jedan na drugog... s cime bih to mogao napraviti... mislim alat?? pinceta mozda?? ajde neki prijedlog... Hebiga.. Ja sam dosta pazljiv ali nekako mi se desilo a steta mi je tih 800kn pa bih je probao spasiti jer reklamaciju nema sanse da mi uvaze.. Da i nick mi je GLUPAN.. ali i glupi ljudi trebaju pomoc jel... Sad idem spavat pa se nadam da ce netko do sutra mi nesto napisati... Konstruktivno... Hvala unaprijed!!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
nisi napisao koje pinove (slika stete isto ne bi bila na odmet) ali ne znam sta panicaris? koji ce ti k povecalo? ne mogu se sjetiti nikakvih dovoljno sitnih pinova da bi ti ono trebalo na maticnama. ajde da pricamo o procesoru, tamo su tanki i vole pukniti ali ovo.... uzmes obican ravni odvijac, noz, katanu ili sta vec imas pri ruci. zakacis lagano pin i povuces ga u pravom smjeru. tako sa svima ako ih ima vise. ako bas hoces nakon toga da budu idealni uzmes jumper ili vec ono sto se inace bode na te koje si savio (konektor neki ili sta) i nabijes na pinove nakon grubog ravnanja kako bi se totalno ispravili i bili na ispravnoj udaljenosti jedan od drugog. stvarno ljudi, uskoro cete pitati i upute za odlazak na WC ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Ajde razmisli o cemu covjek prica i koje je pinove vjerojatno iskrivio. Ne ide? Ajde razmisli ima li pinova na procesoru koji su namjenjeni njegovoj ploci. Da ti pomognem, nema. Ajmo sada, je'n dva tri, koji bi ti mogli biti pinovi?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Radi se o socketu 775 dakle kucistu gdje dolazi procesor.. Ma prvi put sam sve dobro stavio ali temp nisu bile bas najbolje pa sam dobio savjet od kolege s foruma da to malo preslozim... I onda vidim malo paste na rubu socketa... pokusam to ocistiti lagano i cini mi se da sam malo skrivio 2 pina jer mi komp nece upalit, a bez proca radi tj napajanje i hard... dakle samo mi treba savjet s cime to pokusat izravnati malo...
![]() |
#6 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Bas fino sto si to podijelio sa nama. OnT Ne znam bas da li bi pinceta bila dovoljno precizna i adekvatna (dovoljno blaga prema pinovima). Ja sam slicne probleme rjesavao malim ravnim sarafcigerom ili kuhinjskim nozem (koji u ovom slucaju ne dolazi u obzir jer se njime ne moze pristupiti mjestu nesrece).
![]() |
#7 |
Premium
|
![]() Vjerovatno smo stavili previse paste prvi put ja i frend ali nisam siguran... Mislim to mi je jedino logicno... pa je otislo preko... ja imam isto takve ideju s pincetom,ne znam smislit cu nesto a postoji i jos jedna solucija s plocom no nije bitna za ovaj problem.... Dobro.... Dosta bi bilo sto se mene tice moze i lock teme da se ne pise sve i svasta... Pozdrav!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|