|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
dilema!!
imam mbo s.478 sa agp portom, potrebna mi je podhitno nova grafička, sad neznam šta bih? imam oko 1000kn, mogo bih skupit još neku stoticu. mislio sam kupit novu matićnu s.478 sa pci-e portom i grafičku pci-e... ili da kupim neku grafičku dobru agp, pa ako možete malo pripomoć što se više isplati i koju grafičku u oba slučaja!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A koji proc imas? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Neznam, za proc sam te pitao i u novoj temi, ali nema veze, ako je taj i ako imas gigu rama, uzmi tu 1950pro i miran si jedno vrijeme.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Tako ćeš bit miran jedno vrijeme, istina. Al dugoročno gledano bolje ti sad uzet neku novu ploču sa pci ekspressom i neku jeftinu grafičku koju ćeš kasnije moć lako nadogradit kad god te pukne. Ovo (x1950 pro) bi ti bilo super za sada, ali za neko vrijeme ćeš htjeti opet nešto jače, a kako je šta se tiče agp grafa ponuda sve manja, s tim će bit problema. A ako uzmeš matičnu lijepo si možeš nadograđivat svako malo i grafu i memoriju i na miru si. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
ali ova nova matična ima s.478, samo ima pci-e, a to mi baš nije za duge staze, jel i proc će za neko vrijeme biti na izmaku... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
LoL, pa to ti pokusavam objasniti...sa hardverajem uvijek kasnis ma koliko ti perj imao i koliko se ti trudio...svi bi mi odmah uboli Penryna QX96XX, hehe...pitanje je samo koliko mozes pratiti to sve i koliko ti treba...ma nema veze Quad RULA! [Iako ga nitko ne koristi kako spada] |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Nemojte spamat bezveze. Uzmi x1950pro i miran si godinu il možda dvije (ako ne mislis sve na high). Do tada skupljaj pare za novu plocu, rame, grafu i proc. P.S. Kakvo imaš napajanje? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|