|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Problem s memorijom
Pokusavam ovaj problem rijesiti vec duze vrijeme ali neznam kako pa se obracam vama za pomoc ![]() Naime imam cudnih problema s a memorijom (1GB), naime nakon sto upalim komp sve radi super, bez problema i icega. No, nakon pola sata sve se uzasno jako uspori, igre pocnu ludo trzati i opet moram restart kompa napravit i tad sve opet radi. Imao sam i prije ovaj problem ali nesto sam petlja i nestao je sad ga imama opet i neznam kako ga rijesiti. Cak ni reinstalacija windowsa ne pomaze, sad imam win xp media center edition, no isti sam problem imao neki dan i na home editionu. Gledao sam da nije virus ali nema nijednoga, kad se sve ustrza i uspori gleda sam sa ald i del na task manageru ali niti jedan program tamo nije koristio puno memorije, samo igra najvise a drugi programi minimalno, tak oda ni to nije problem. Mozda neznam tocno namjestit virtualnu memoriju ili se neki program tajno spaja na internet bez mog znanja(koristio sam u zadnjih mjesec raznorazne firewallove ali svejedno mi se to uvijek dogadjalo). Imal i tko kakvu ideju da to poravim jer je ovako vec uzasno igrati ili bilo sto drugo raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
1gb memorije je danas premalo,koje win koristis ?...posudi jos gigu ili kupi ako si u mogucnosti pa probaj ...ili ti se nesto pregrijava pa "uspori" zbog temperature,nedavno sam imao slucaj da se laptop tako ponasao zbog pregrijavanja,nakon sto su ventovi ocisceni sve radi kako treba ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |