Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.01.2008., 02:04   #1
sa20
Premium
Moj komp

sa20's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Problem s memorijom

Pokusavam ovaj problem rijesiti vec duze vrijeme ali neznam kako pa se obracam vama za pomoc .
Naime imam cudnih problema s a memorijom (1GB), naime nakon sto upalim komp sve radi super, bez problema i icega. No, nakon pola sata sve se uzasno jako uspori, igre pocnu ludo trzati i opet moram restart kompa napravit i tad sve opet radi. Imao sam i prije ovaj problem ali nesto sam petlja i nestao je sad ga imama opet i neznam kako ga rijesiti. Cak ni reinstalacija windowsa ne pomaze, sad imam win xp media center edition, no isti sam problem imao neki dan i na home editionu.

Gledao sam da nije virus ali nema nijednoga, kad se sve ustrza i uspori gleda sam sa ald i del na task manageru ali niti jedan program tamo nije koristio puno memorije, samo igra najvise a drugi programi minimalno, tak oda ni to nije problem. Mozda neznam tocno namjestit virtualnu memoriju ili se neki program tajno spaja na internet bez mog znanja(koristio sam u zadnjih mjesec raznorazne firewallove ali svejedno mi se to uvijek dogadjalo).

Imal i tko kakvu ideju da to poravim jer je ovako vec uzasno igrati ili bilo sto drugo raditi.
sa20 je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2008., 02:52   #2
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
1gb memorije je danas premalo,koje win koristis ?...posudi jos gigu ili kupi ako si u mogucnosti pa probaj

...ili ti se nesto pregrijava pa "uspori" zbog temperature,nedavno sam imao slucaj da se laptop tako ponasao zbog pregrijavanja,nakon sto su ventovi ocisceni sve radi kako treba
Oglas

Oglas
Staro 26.01.2008., 16:36   #3
sa20
Premium
Moj komp

sa20's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Na to uopce nisam mislio, noi kad sam pogledao da mi je temp procesora skoro 80 stupnjeva skuzio sam da mora biti to. Hvala puno na pomoci
sa20 je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2008., 16:49   #4
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor sa20 Pregled postova
Na to uopce nisam mislio, noi kad sam pogledao da mi je temp procesora skoro 80 stupnjeva skuzio sam da mora biti to. Hvala puno na pomoci
Da to se događa kad se komponenta zagrije pa se onda prisilno hladi, pomoću downclocka i throttlinga!
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno