|
![]() |
#1 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nero 8 problem !
Nabavio ga da vidim što to ima revolucionarno u tome da se svi pale na njega. Na XP-u imam Nero 7, a sad sam na Vistu 64 odlučio staviti osmicu da vidim kak to šljaka. Uglavnom, odmah par problema. Krenem pržit nešto, dobijem poruku "missing language file" i odabir "use english" ili "install language". Jel postoji kakav način da se riješim te poruke jer mi već lagano ide na k****. Drugi problem je kad odem na data burning opciju, on mi automatski otvori nero burning rom s postavkama za CD ( trakom s do 700 MB ) umjesto za DVD. Gdje da to namjestim???? Zujim po opcijama i psujem sve tom sranju od Nera 8 jer nigdje nema tih opcija di su prije bile. U 7 sam si sve podesio po željama u roku minute. Ak može netko pomoć bio bih zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Sto se tice jezika ja sam skoro poludio dok to nisam rijesio, a rijesava se tako da izaberes opciju install language i opet oznacis engleski ali ako te pita za update nera oznaci no update vise te nebi trebao gnjaviti kad god otvaras neki njegov program.
![]() |
#4 |
Guest
|
@pogi ma jedino nero vulgaris tj ove verzije 6 i valjaju za moj pojam, ja sam potpuno odustala od nere jer me 7ica isto ubijala, a 8 nisam ni pokusavala stavljat..dakle s tobom je sve super u redu.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Nisi čitala između redaka moj post. Ima tamo i podsmjeha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ipak sam se vratio na 7, osmicu ću lagano preskočiti, previše je komplicirana i počinje ići na živce istog trena nakon instalacije. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|