|
![]() |
#1 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Sapphire ili Club3D 9800PRO
Kupujem ovaj vikend graficku. E sad CLUB3D je jeftinija 150kn. Dali Sapphire vrijedi tih 150kn razlike? Nije u parama problem neg dal ima razlike? Svuda nalazim razlicite podatke u vezi tih kartica, negdje je 400/800 negdje 380/780. Negdje imaju samo hladnjak na gpu a negdje obje su ili prekrivene i imaju 2 ventilatora ili imaju i pasivce na mem. E sad sto je istina a sto mit? Sto je bolje uzeti? Ili da ipak posegnem za jeftinijim MSI5900XT. U istini je spas. Sapphire u Linsku a Club3D iz HGspota. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Unregistered User
|
Gledao sam i dalje malo i vidim da ipak treba uzeti Sapphire? No gdje ima jeftinih pasivaca za kupit, za memoriju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Znalo je biti razlika u raznim serijama Samsung 2.8ns... Najbolje ti je prepisati kaj piše na memoriji i provjeriti. Često grafe kaj su bile na testu kojeg si čitao na netu i kaj tu kupiš nisu iste. Moja preporuka je da ako imaš love kupiš Retail. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja bi na tvom mjestu Sapphire samo da izbjegnem Hg-Spot ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
tu sam i ja naručio... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Feb 2004
|
U Linksu ti nije retail nego bulk (bez igrica...). Ja sam uzeo PowerColor 9800Pro iz Info Game retail za 1880 kn. Ima 2 cijele igrice (Tomb Raider Angel of darkness i neku sa kamionđijama+5 demoa i jos par cd-a sa softwerom). Memorija je Hynix 2.8 i meni radi bez problema na 420/740 (UT2004 demo 1600*1200 6aa+16aniso 35 do 50FPS-a). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Unregistered User
|
Ma... odlucio sam se na nesto drugo uzet cu MSI 5900XT i uzet cu novo chieftec kuciste ![]() http://www.chieftec.com/products/Workcolor/BX02.htm Mislim da razliku gotovo necu ni primjetiti jer niti koristim 3dmark da se "divim" svom racunalu niti koristim AA... Samo neka radi na 1024 sve kak bog zapovjeda. A kuciste kad sam vidio leleee, trebali bi BX02 modeli uskoro stici u Links. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |